| Szerző: New York Kávéház

Virtuális körút a New York Kávéházban! Nézze meg Ön is videónkat a Világ Legszebb Kávéházáról!

Épületünk 2011-ben elnyerte a Világ Legszebb Kávéháza címet, amelyet a mai napig büszkén viselünk. Nézzen körül velünk Ön is patinás épületünkben, és élje át a kávéházi hangulatot akár otthonában is!

Virtuális séta a New York Kávéházban

A New York Kávéház patinás épülete 120 éves múltra tekint vissza. A legnagyobb magyar kötlők, írók is hozzánk jártak inspirálódni, és itt készült el számos olyan magyar mű is, amelyre a mai napig büszkék vagyunk.

Az épület természetesen számos viszontagságon ment keresztül, amely meg is látszott a falakon, a dekoráción - ám 2006-ban a Boscolo csoport szárnyai alá vette az azóta a Világ Legszebb Kávéházaként ismert helyet, és felújíttatta. Az újjáépítés során kiemelt figyelmet fordítottak a történelmi emlékek, az épület jellegzetességeinek megőrzésére: így a New York Kávéház ma is őrzi évszázados pompáját.

 

 

Ha kedvet kapott, és élőben is szeretne eljönni hozzánk, kattintson ide, és foglaljon asztalt nálunk: asztalfoglalás.

 
New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Rendezvényhelyszín Budapest

Manapság se szeri, se száma a szakmai összejöveteleknek, ám ezek igen sokszínűek. Még azonos típusú esemény megrendezésekor sem találkozunk ugyanazokkal a rendezvényjegyekkel. Ha csak a résztvevők számát, a rendezvény jellegét vesszük is górcső alá, más-más kívánságoknak és feltételeknek kell megfelelni.

Kávékülönlegességek - New York Kávéház

Szinte mindannyian egy jó kávéval szeretjük kezdeni a napot. Amíg elfogyasztjuk, időt nyerünk ahhoz, hogy fejben rendezzük a gondolatainkat, összeszedjük magunkat és ahhoz is, hogy legyen lehetőségünk tényleg felébredni. És a kávénkat általában szeretjük úgy, ahogy megszoktuk. A kávé a szenvedély, az élvezet, az életstílus – és egyesek szerint személyiségünk tükre is. Persze tudományos bizonyítékok ezt nem támasztják alá, sokkal inkább megfigyelésen alapul. Mert azért ugyebár időnként előfordul, hogy a hangulatunknak megfelelően választunk. Márpedig a hangulatunk sokszor változhat egy nap, így mozgalmas időszakban nem árt egy kitűnő kávéház közelében lennünk. Ha különleges élvezetre vágyunk, tegyük ezt különleges környezetben, a Világ Legszebb Kávéházában!

Wolf András séf

Wolf András neve eddig is ismert volt a fine dining szerelmesei között, sőt: a szakmában is elismeréssel és tisztelettel beszélnek róla. A Salon Étterem és a New York Kávéház séfje ő, aki a szakmájának – és természetesen csodás feleségének és két gyermekének – él. A nagyközönség az egyik kereskedelmi csatornán futó „főzős” műsorból ismerheti, ahol szakmai profizmusáról és alázatáról, pikírtségéből, érzékenységéből és jó humorából is...

További hírek >
New York Café TripAdvisor