| Szerző: New York Kávéház

Virtuális körút a New York Kávéházban! Nézze meg Ön is videónkat a Világ Legszebb Kávéházáról!

Épületünk 2011-ben elnyerte a Világ Legszebb Kávéháza címet, amelyet a mai napig büszkén viselünk. Nézzen körül velünk Ön is patinás épületünkben, és élje át a kávéházi hangulatot akár otthonában is!

Virtuális séta a New York Kávéházban

A New York Kávéház patinás épülete 120 éves múltra tekint vissza. A legnagyobb magyar kötlők, írók is hozzánk jártak inspirálódni, és itt készült el számos olyan magyar mű is, amelyre a mai napig büszkék vagyunk.

Az épület természetesen számos viszontagságon ment keresztül, amely meg is látszott a falakon, a dekoráción - ám 2006-ban a Boscolo csoport szárnyai alá vette az azóta a Világ Legszebb Kávéházaként ismert helyet, és felújíttatta. Az újjáépítés során kiemelt figyelmet fordítottak a történelmi emlékek, az épület jellegzetességeinek megőrzésére: így a New York Kávéház ma is őrzi évszázados pompáját.

 

 

Ha kedvet kapott, és élőben is szeretne eljönni hozzánk, kattintson ide, és foglaljon asztalt nálunk: asztalfoglalás.

 
New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Nyugat Bár

Kárpitok, mahagóni pult, süppedős szőnyeg és - egy kis félhomály. Nem csak kávézásra, hanem üzleti megbeszélésre, hangulatos baráti összejövetelre vagy romantikus elrejtőzésre is alkalmas a Nyugat Bár. Ha azt akarjuk, hogy ne legyünk túlzottan szem előtt, de mégis nyilvános helyen szeretnénk egy jót vacsorázni vagy kellemesen kávézgatni, az idén századik születésnapját ünneplő Nyugat Bár a legjobb választás.

Karácsony a New York Kávéházban

Közeledik a karácsony, ilyenkor mindenki azon a töri a fejét, mivel lepheti meg kedvesét, ami különleges, ami kettejükről szól, ami összeköti őket. A lista persze lehet végtelen, a kevesebb azonban néha több és érdemes a legegyszerűbb meglepetés mellett dönteni.

Bécsi szelet - New York Kávéház

A bécsi szelet, ez a végtelenül egyszerű, ám ízletes fogás szinte minden étterem étlapján szerepel. Otthon is könnyen elkészíthetjük, bár ha valódi bécsi szeletet akarunk falatozni, nem árt, ha betartjuk az eredeti receptet – mert ez csakis borjúból készülhet, másféle húsból már nem bécsi szelet, hanem: rántott hús.

További hírek >
New York Café TripAdvisor