Valentin nap a New York Kávéházban - szavak nélkül: szeretlek!

Ismét közeledik a Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Versek, szép üzenetek és ajándékok időszaka ez, ilyenkor egyre sokasodnak közösségi oldalakra felkerült fotók szebbnél szebb eljegyzési gyűrűkről, lánykérések boldog pillanatairól. Az üzletek és a kirakatok tele vannak piros szívekkel díszített ajándékokkal, csokoládéval, plüssökkel és még sorolhatnánk. 

Valentin nap a New York Kávéházban

 

Valentin nap a New York Kávéházban – különleges hely a szívből jövő vallomásokhoz

 

Valentin nap környékén az utcán vagy a bevásárlóközpontban sétálva a szemünk gyakrabban akad meg szerelmes párokon. Kicsit úgy, mint a karácsonykor a szeretetre, február 14-én a szerelemre csodálkoznunk rá. Tudatosul bennünk hogy milyen jó nekünk az, hogy szeretünk és szeretve vagyunk.

Nincs könnyű helyzetben az, aki valami igazán különlegessel szeretné meglepni kedvesét Valentin napon, nem beszélve arról, ha ezt a meglepetést valami igazán emlékezetes helyen kívánja átadni. Az őszinte, szívből jövő vallomásokhoz pedig különleges helyszín dukál. A Világ Legszebb Kávéházában méltóképpen ünnepelhetjük egymás iránt érzett szerelmünket. Valentin nap a New York Kávéházban – fenséges környezet a legnagyobb érzelmek kifejezésére.

 

 

Valentin nap a New York Kávéházban

 

Ha méltó helyen szeretnénk ünnepelni február 14-én, akkor ne mulasszunk el időben asztalt foglalni a Világ Legszebb Kávéházába. Elegáns megjelenése és romantikus hangulata biztosítja számunkra az bensőséges, mégis exkluzív környezetet. Szerelem és szeretet, tisztelet és gondoskodás, hűség és összetartozás – mind-mind olyan fogalmak, melyek kifejezéséhez ünnepélyes, méltó környezet kell, hogy a szavakkal nehezen elmondott érzések valóban kifejezőek legyenek. Így lesz a Valentin nap a New York kávéházban felejthetetlen, életre szóló élmény, melyre később, sok-sok együtt töltött év után is szeretettel emlékezünk.

 

Tökéletes Valentin nap a New York Kávéházban

 

A New York Kávéház épülete

 

A négyemeletes palota a budapesti nagykörút egyik legimpozánsabb épülete, mely 1894-ben nyitotta meg kapuit egy biztosítótársaság székházaként. Később a New York Kávéház az írók és művészek kedvenc gyülekezőhelyévé vált és az irodalmi élet központjaként vonult be a kultúrtörténelembe. Az olasz Boscolo cégcsoport 2001-ben megvásárolta és felújította az épületet, megőrizve az eredeti elrendezését, exkluzív megjelenését. Be kell látnunk, tökéletesen sikerült!
New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Rendezvényhelyszín Budapest

Manapság se szeri, se száma a szakmai összejöveteleknek, ám ezek igen sokszínűek. Még azonos típusú esemény megrendezésekor sem találkozunk ugyanazokkal a rendezvényjegyekkel. Ha csak a résztvevők számát, a rendezvény jellegét vesszük is górcső alá, más-más kívánságoknak és feltételeknek kell megfelelni.

Kávékülönlegességek - New York Kávéház

Szinte mindannyian egy jó kávéval szeretjük kezdeni a napot. Amíg elfogyasztjuk, időt nyerünk ahhoz, hogy fejben rendezzük a gondolatainkat, összeszedjük magunkat és ahhoz is, hogy legyen lehetőségünk tényleg felébredni. És a kávénkat általában szeretjük úgy, ahogy megszoktuk. A kávé a szenvedély, az élvezet, az életstílus – és egyesek szerint személyiségünk tükre is. Persze tudományos bizonyítékok ezt nem támasztják alá, sokkal inkább megfigyelésen alapul. Mert azért ugyebár időnként előfordul, hogy a hangulatunknak megfelelően választunk. Márpedig a hangulatunk sokszor változhat egy nap, így mozgalmas időszakban nem árt egy kitűnő kávéház közelében lennünk. Ha különleges élvezetre vágyunk, tegyük ezt különleges környezetben, a Világ Legszebb Kávéházában!

Wolf András séf

Wolf András neve eddig is ismert volt a fine dining szerelmesei között, sőt: a szakmában is elismeréssel és tisztelettel beszélnek róla. A Salon Étterem és a New York Kávéház séfje ő, aki a szakmájának – és természetesen csodás feleségének és két gyermekének – él. A nagyközönség az egyik kereskedelmi csatornán futó „főzős” műsorból ismerheti, ahol szakmai profizmusáról és alázatáról, pikírtségéből, érzékenységéből és jó humorából is...

További hírek >
New York Café TripAdvisor