Valentin nap a New York Kávéházban - szavak nélkül: szeretlek!

Ismét közeledik a Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Versek, szép üzenetek és ajándékok időszaka ez, ilyenkor egyre sokasodnak közösségi oldalakra felkerült fotók szebbnél szebb eljegyzési gyűrűkről, lánykérések boldog pillanatairól. Az üzletek és a kirakatok tele vannak piros szívekkel díszített ajándékokkal, csokoládéval, plüssökkel és még sorolhatnánk. 

Valentin nap a New York Kávéházban

 

Valentin nap a New York Kávéházban – különleges hely a szívből jövő vallomásokhoz

 

Valentin nap környékén az utcán vagy a bevásárlóközpontban sétálva a szemünk gyakrabban akad meg szerelmes párokon. Kicsit úgy, mint a karácsonykor a szeretetre, február 14-én a szerelemre csodálkoznunk rá. Tudatosul bennünk hogy milyen jó nekünk az, hogy szeretünk és szeretve vagyunk.

Nincs könnyű helyzetben az, aki valami igazán különlegessel szeretné meglepni kedvesét Valentin napon, nem beszélve arról, ha ezt a meglepetést valami igazán emlékezetes helyen kívánja átadni. Az őszinte, szívből jövő vallomásokhoz pedig különleges helyszín dukál. A Világ Legszebb Kávéházában méltóképpen ünnepelhetjük egymás iránt érzett szerelmünket. Valentin nap a New York Kávéházban – fenséges környezet a legnagyobb érzelmek kifejezésére.

 

 

Valentin nap a New York Kávéházban

 

Ha méltó helyen szeretnénk ünnepelni február 14-én, akkor ne mulasszunk el időben asztalt foglalni a Világ Legszebb Kávéházába. Elegáns megjelenése és romantikus hangulata biztosítja számunkra az bensőséges, mégis exkluzív környezetet. Szerelem és szeretet, tisztelet és gondoskodás, hűség és összetartozás – mind-mind olyan fogalmak, melyek kifejezéséhez ünnepélyes, méltó környezet kell, hogy a szavakkal nehezen elmondott érzések valóban kifejezőek legyenek. Így lesz a Valentin nap a New York kávéházban felejthetetlen, életre szóló élmény, melyre később, sok-sok együtt töltött év után is szeretettel emlékezünk.

 

Tökéletes Valentin nap a New York Kávéházban

 

A New York Kávéház épülete

 

A négyemeletes palota a budapesti nagykörút egyik legimpozánsabb épülete, mely 1894-ben nyitotta meg kapuit egy biztosítótársaság székházaként. Később a New York Kávéház az írók és művészek kedvenc gyülekezőhelyévé vált és az irodalmi élet központjaként vonult be a kultúrtörténelembe. Az olasz Boscolo cégcsoport 2001-ben megvásárolta és felújította az épületet, megőrizve az eredeti elrendezését, exkluzív megjelenését. Be kell látnunk, tökéletesen sikerült!
Asztalfoglalás a New York Café-ba

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Képeslap New York Kávéház

Az időutazáshoz számtalan elemre szükség van. A hangulat, az ízek, a fények, a zene. Ezektől el tudjuk hinni, ha csak egy rövid időre is, hogy magunk mögött hagytuk az állandóan minket sietségre kényszerítő világunkat. A 19-20. századi polgári életérzésben elmerülni ma is lehetséges a New York Kávéházban, és ehhez még egy pluszt is kapunk: képeslapot küldhetünk szeretteinknek az asztal mellől. 

Fagylalt a New York Kávéházban

A fagylalt már 5 ezer éve velünk élő finomság, a kínaiak kreativitásának köszönhetően világszerte élvezhetjük ezt a hűsítő desszertet. Hőmérsékletcsökkentő hatása tudományosan is elismert, így nem csoda, hogy főleg a meleg időszakban akkora népszerűségnek örvend. A fagylalt lehet gyümölcsös, aromás, zöldséges, fűszeres, és állagát, megjelenését tekintve is széles a repertoár.

Koktélok, melyek kellemes hangulatba hoznak

Ma már bárhol hozzájuthatunk frissítő, kellemes hangulatba hozó italkeverékekhez, melyeket egységesen koktélnak hívunk. Ezek az italcsodák azonban már igen régóta velünk vannak, bár céljaikat tekintve van eltérés a kezdeti próbálkozások és a manapság koktélként emlegetett italok között.

További hírek >
New York Café TripAdvisor