Valentin nap a New York Kávéházban - szavak nélkül: szeretlek!

Ismét közeledik a Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Versek, szép üzenetek és ajándékok időszaka ez, ilyenkor egyre sokasodnak közösségi oldalakra felkerült fotók szebbnél szebb eljegyzési gyűrűkről, lánykérések boldog pillanatairól. Az üzletek és a kirakatok tele vannak piros szívekkel díszített ajándékokkal, csokoládéval, plüssökkel és még sorolhatnánk. 

Valentin nap a New York Kávéházban

 

Valentin nap a New York Kávéházban – különleges hely a szívből jövő vallomásokhoz

 

Valentin nap környékén az utcán vagy a bevásárlóközpontban sétálva a szemünk gyakrabban akad meg szerelmes párokon. Kicsit úgy, mint a karácsonykor a szeretetre, február 14-én a szerelemre csodálkoznunk rá. Tudatosul bennünk hogy milyen jó nekünk az, hogy szeretünk és szeretve vagyunk.

Nincs könnyű helyzetben az, aki valami igazán különlegessel szeretné meglepni kedvesét Valentin napon, nem beszélve arról, ha ezt a meglepetést valami igazán emlékezetes helyen kívánja átadni. Az őszinte, szívből jövő vallomásokhoz pedig különleges helyszín dukál. A Világ Legszebb Kávéházában méltóképpen ünnepelhetjük egymás iránt érzett szerelmünket. Valentin nap a New York Kávéházban – fenséges környezet a legnagyobb érzelmek kifejezésére.

 

 

Valentin nap a New York Kávéházban

 

Ha méltó helyen szeretnénk ünnepelni február 14-én, akkor ne mulasszunk el időben asztalt foglalni a Világ Legszebb Kávéházába. Elegáns megjelenése és romantikus hangulata biztosítja számunkra az bensőséges, mégis exkluzív környezetet. Szerelem és szeretet, tisztelet és gondoskodás, hűség és összetartozás – mind-mind olyan fogalmak, melyek kifejezéséhez ünnepélyes, méltó környezet kell, hogy a szavakkal nehezen elmondott érzések valóban kifejezőek legyenek. Így lesz a Valentin nap a New York kávéházban felejthetetlen, életre szóló élmény, melyre később, sok-sok együtt töltött év után is szeretettel emlékezünk.

 

Tökéletes Valentin nap a New York Kávéházban

 

A New York Kávéház épülete

 

A négyemeletes palota a budapesti nagykörút egyik legimpozánsabb épülete, mely 1894-ben nyitotta meg kapuit egy biztosítótársaság székházaként. Később a New York Kávéház az írók és művészek kedvenc gyülekezőhelyévé vált és az irodalmi élet központjaként vonult be a kultúrtörténelembe. Az olasz Boscolo cégcsoport 2001-ben megvásárolta és felújította az épületet, megőrizve az eredeti elrendezését, exkluzív megjelenését. Be kell látnunk, tökéletesen sikerült!
Asztalfoglalás a New York Café-ba

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Sütemények a New York Kávéházban

Van úgy, hogy szorítunk helyet a desszertnek. Ha olyan étteremben eszünk, ahol biztosan tudjuk, hogy mindenből a legjobbat tálalják fel nekünk, néha azt érezzük: muszáj kevesebbet ennünk a főételekből, hogy még elmerülhessünk a desszertek fenségességében is. Garantáltan nem tévedünk abban az esetben, ha ezt a döntést a New York Kávéházban hozzuk meg. 

Elegáns rendezvényhelyszín Budapest

  Elegáns környezet, luxus kiszolgálás, kifogástalan szervezés   Az elegancia sosem lehet elavult vagy avitt. A kifogástalan szerevezés rengeteg nehézségnek állja útját és megalapozza a zökkenőmentes lebonyolítást. A luxus kiszolgálás pedig fontos ahhoz, hogy elégedetté váljunk, és azt érezzük, a legjobb helyen vagyunk a legjobb időben. Ezt pedig a New York Palota mind egyben garantálja, legyen szó baráti, családi, üzleti eseményről, esküvőről vagy akár konferenciáról, minden szempontból kifogástalan, elegáns rendezvényhelyszín Budapesten.

Sajtótájékoztató helyszínt keres Budapesten? Bemutatjuk a legjobbat!

Melyik a legjobb sajtótájékoztató helyszín Budapesten? A New York Palotában a Boscolo Budapest Hotel és a New York Kávéház mintegy 21 helyszínen, varázslatos környezetben várja Vendégeit! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor