Valentin nap a New York Kávéházban - szavak nélkül: szeretlek!

Ismét közeledik a Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Versek, szép üzenetek és ajándékok időszaka ez, ilyenkor egyre sokasodnak közösségi oldalakra felkerült fotók szebbnél szebb eljegyzési gyűrűkről, lánykérések boldog pillanatairól. Az üzletek és a kirakatok tele vannak piros szívekkel díszített ajándékokkal, csokoládéval, plüssökkel és még sorolhatnánk. 

Valentin nap a New York Kávéházban

 

Valentin nap a New York Kávéházban – különleges hely a szívből jövő vallomásokhoz

 

Valentin nap környékén az utcán vagy a bevásárlóközpontban sétálva a szemünk gyakrabban akad meg szerelmes párokon. Kicsit úgy, mint a karácsonykor a szeretetre, február 14-én a szerelemre csodálkoznunk rá. Tudatosul bennünk hogy milyen jó nekünk az, hogy szeretünk és szeretve vagyunk.

Nincs könnyű helyzetben az, aki valami igazán különlegessel szeretné meglepni kedvesét Valentin napon, nem beszélve arról, ha ezt a meglepetést valami igazán emlékezetes helyen kívánja átadni. Az őszinte, szívből jövő vallomásokhoz pedig különleges helyszín dukál. A Világ Legszebb Kávéházában méltóképpen ünnepelhetjük egymás iránt érzett szerelmünket. Valentin nap a New York Kávéházban – fenséges környezet a legnagyobb érzelmek kifejezésére.

 

 

Valentin nap a New York Kávéházban

 

Ha méltó helyen szeretnénk ünnepelni február 14-én, akkor ne mulasszunk el időben asztalt foglalni a Világ Legszebb Kávéházába. Elegáns megjelenése és romantikus hangulata biztosítja számunkra az bensőséges, mégis exkluzív környezetet. Szerelem és szeretet, tisztelet és gondoskodás, hűség és összetartozás – mind-mind olyan fogalmak, melyek kifejezéséhez ünnepélyes, méltó környezet kell, hogy a szavakkal nehezen elmondott érzések valóban kifejezőek legyenek. Így lesz a Valentin nap a New York kávéházban felejthetetlen, életre szóló élmény, melyre később, sok-sok együtt töltött év után is szeretettel emlékezünk.

 

Tökéletes Valentin nap a New York Kávéházban

 

A New York Kávéház épülete

 

A négyemeletes palota a budapesti nagykörút egyik legimpozánsabb épülete, mely 1894-ben nyitotta meg kapuit egy biztosítótársaság székházaként. Később a New York Kávéház az írók és művészek kedvenc gyülekezőhelyévé vált és az irodalmi élet központjaként vonult be a kultúrtörténelembe. Az épület 2001-ben felújításra került, megőrizve az eredeti elrendezését, exkluzív megjelenését. Be kell látnunk, tökéletesen sikerült!
New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

New York Művész Páholy

Újabb évfordulót, immáron az ötödik születésnapját ünnepli a New York Művész Páholy. Március 26-án a New York Palota Roma termében tartották a nagyszabású gálaestet, amelyet az irdalom, a zene, a film, a színpad, a színház égisze alatt rendeztek. A New York Művész Páholy azonban több, mint egy est. A programsorozat küldetés, főhajtás és tisztelet a kultúra nagyjai előtt.

Nyugat Bár

Kárpitok, mahagóni pult, süppedős szőnyeg és - egy kis félhomály. Nem csak kávézásra, hanem üzleti megbeszélésre, hangulatos baráti összejövetelre vagy romantikus elrejtőzésre is alkalmas a Nyugat Bár. Ha azt akarjuk, hogy ne legyünk túlzottan szem előtt, de mégis nyilvános helyen szeretnénk egy jót vacsorázni vagy kellemesen kávézgatni, az idén századik születésnapját ünneplő Nyugat Bár a legjobb választás.

Karácsony a New York Kávéházban

Közeledik a karácsony, ilyenkor mindenki azon a töri a fejét, mivel lepheti meg kedvesét, ami különleges, ami kettejükről szól, ami összeköti őket. A lista persze lehet végtelen, a kevesebb azonban néha több és érdemes a legegyszerűbb meglepetés mellett dönteni.

További hírek >
New York Café TripAdvisor