| Szerző: New York Kávéház

Szilveszteri program Budapesten - exkluzív menü és ünnepi hangulat a New York Kávéházban!

Az év búcsúztatása, szilveszter éjszakája sok szempontból különleges alkalom. Ha szeretné az idei évet exkluzív környezetben búcsúztatni, engedje meg, hogy bemutassuk szilveszteri programunkat, amelyre a Világ Legszebb Kávéházában kerül sor 2016. december 31-én.

Különleges szilveszteri program, szilveszteri vacsora Budapesten

Asztalfoglaláshoz, illetve további információkért kérjük hívja
a +36 1 8866 134-as telefonszámot, vagy írjon nekünk a vivien.szilasi@budapest.boscolo.com címre.

Szilveszteri menüsorunkat letöltheti IDE kattintva.

 

 

Szilveszteri program Budapesten, exkluzív környezetben

A New York Kávéház és a Boscolo Hotel 2016-ban is megrendezi szilveszteri vacsoráját. 2016. december 31-én ismét átalakul a Világ Legszebb Kávéháza, hogy vendégül láthassa a kedves érdeklődőket egy exkluzív vacsora, és egy hajnalig tartó buli erejéig szilveszter éjszakáján.

 

A központi fekvésű Erzsébet körúton, a New York Palota pompás épületében kerül megrendezésre ez a különleges esemény amely minden bizonnyal felejthetetlen élményt biztosít minden Vendégünk számára.

 

Gasztronómiával fűszerezve – exkluzív szilveszteri program Budapesten, Wolf András chef ételkülönlegességeivel

A gasztronómia szerelmesei számára szilveszteri programunk Budapesten különleges élményeket tartogat. Az ünnepi hangulatba bújtatott New York Kávéház terített asztalainál Wolf András chefünk kifejezetten erre az alkalomra megálmodott ételsorát fogyaszthatják el Kedves Vendégeink.

 

Wolf Andrásnak köszönhetően a gasztronómiában új fogalom született. Az „Esszenciális magyar gasztronómia” jellegzetességeit szilveszteri programunk alkalmával is felfedezhetik! A tradicionális magyar ételek újraértelmezése, a minőségi, autentikus forrásból származó alapanyagok ezt az estét is fémjelezik majd épp úgy, mint a remek hangulat és az exkluzív környezet!

 

Ünnepi menüsorunk – ezt fogyaszthatja szilveszteri programunk alkalmával Budapesten

2016. december 31-én Wolf András chefünk az alábbi menüsorral várja az érdeklődőket a Világ Legszebb Kávéházában tartandó szilveszteri vacsorára.

 

Amennyiben vegetáriánus menüt szeretne fogyasztani, kérjük, igényét előre jelezze számunkra!

 

Hideg libamáj terrine zöldpisztáciával és aszalt szilvával
Malac erőleves korianderes húsos derelyével
Sütőtök rizottó marinált paprikával és kecsketúróval
Érlelt marha hátszín, shitakés gyöngyhagymával és pak choival
Ropogós Guanaja csokoládé mousse gyömbér chantilly-vel

 

Ár: 35.000 HUF / 115 EURO
Különleges magyar borválogatás: 50.600 HUF / 167 EURO

Az ár tartalmazza a 27%-os ÁFA-t és a 15%-os szervízdíj felszámolásra kerül.
Asztalfoglaláshoz kattintson IDE.

 

A szilveszteri vacsora után buli a Világ Legszebb Kávéházában – szilveszteri program Budapesten, hajnalig tartó zenével

A vacsora hangulatát a Lugosi Salon Band élőzenével alapozza meg. A szilveszteri program során felcsendülnek a századfordulói Monarchia hangulatát idéző dallamok épp úgy, mint a modern kori zenék. Zenekarunk ismert operetteket, cigányzenét és filmzenéket is játszik majd este 11 óráig. Ezután a jó hangulatról DJ Soulja gondoskodik, aki hajnalig tartó mulatságra invitálja a Vendégeket.

 

 

 
Asztalfoglalás a New York Café-ba

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Fagylalt a New York Kávéházban

A fagylalt már 5 ezer éve velünk élő finomság, a kínaiak kreativitásának köszönhetően világszerte élvezhetjük ezt a hűsítő desszertet. Hőmérsékletcsökkentő hatása tudományosan is elismert, így nem csoda, hogy főleg a meleg időszakban akkora népszerűségnek örvend. A fagylalt lehet gyümölcsös, aromás, zöldséges, fűszeres, és állagát, megjelenését tekintve is széles a repertoár.

Koktélok, melyek kellemes hangulatba hoznak

Ma már bárhol hozzájuthatunk frissítő, kellemes hangulatba hozó italkeverékekhez, melyeket egységesen koktélnak hívunk. Ezek az italcsodák azonban már igen régóta velünk vannak, bár céljaikat tekintve van eltérés a kezdeti próbálkozások és a manapság koktélként emlegetett italok között.

Legújabb étlap finomságai

Ismét friss tavaszi-nyári étlappal várja a New York Kávéház vendégeit. Túlsúlyba idén is a nap érlelte finomságok kerültek, de természetesen a húsimádók sem csalódnak. A kettő kombinációjának kreatív harmóniáját tálalja elénk Wolf András chef és csapata. Szerencsére újdonságokkal az édesszájúakat idén is megörvendeztetik. 

További hírek >
New York Café TripAdvisor