| Szerző: New York Kávéház

Szilveszteri program Budapesten - exkluzív menü és ünnepi hangulat a New York Kávéházban!

Az év búcsúztatása, szilveszter éjszakája sok szempontból különleges alkalom. Ha szeretné az idei évet exkluzív környezetben búcsúztatni, engedje meg, hogy bemutassuk szilveszteri programunkat, amelyre a Világ Legszebb Kávéházában kerül sor 2017. december 31-én.

Különleges szilveszteri program, szilveszteri vacsora Budapesten

Asztalfoglaláshoz, illetve további információkért kérjük hívja
a +36 1 8866 134-as telefonszámot, vagy írjon nekünk a nora.tomasics@budapest.boscolo.com címre.

 

 

 

Szilveszteri program Budapesten, exkluzív környezetben

A New York Kávéház és a Boscolo Hotel 2017-ben is megrendezi szilveszteri vacsoráját. 2017. december 31-én ismét átalakul a Világ Legszebb Kávéháza, hogy vendégül láthassa a kedves érdeklődőket egy exkluzív vacsora, és egy hajnalig tartó buli erejéig szilveszter éjszakáján.

 

A központi fekvésű Erzsébet körúton, a New York Palota pompás épületében kerül megrendezésre ez a különleges esemény amely minden bizonnyal felejthetetlen élményt biztosít minden Vendégünk számára.

 

Gasztronómiával fűszerezve – exkluzív szilveszteri program Budapesten, Wolf András chef ételkülönlegességeivel

A gasztronómia szerelmesei számára szilveszteri programunk Budapesten különleges élményeket tartogat. Az ünnepi hangulatba bújtatott New York Kávéház terített asztalainál Wolf András chefünk kifejezetten erre az alkalomra megálmodott ételsorát fogyaszthatják el Kedves Vendégeink.

 

Wolf Andrásnak köszönhetően a gasztronómiában új fogalom született. Az „Esszenciális magyar gasztronómia” jellegzetességeit szilveszteri programunk alkalmával is felfedezhetik! A tradicionális magyar ételek újraértelmezése, a minőségi, autentikus forrásból származó alapanyagok ezt az estét is fémjelezik majd épp úgy, mint a remek hangulat és az exkluzív környezet!

 

 

Ünnepi menüsorunk – ezt fogyaszthatja szilveszteri programunk alkalmával Budapesten

2017. december 31-én Wolf András chefünk az alábbi menüsorral várja az érdeklődőket a Világ Legszebb Kávéházában tartandó szilveszteri vacsorára.

 

 

 

SZILVESZTERI MENÜ

Pirított libamáj, alma chutney-vel és ropogós kaláccsal  

Malac consommé, csülkös raviolival és korianderrel

Cékla rizottó, marinált céklával és tormahabbal

Érlelt marha hátszín, konfitált burgonyával és bourguinon mártással

Csokoládé mousse ropogós mogyoróval és citrus lekvárral

EURO 115 - HUF 35.000

Magyar borválasztékkal: EURO 170 - HUF 52.500

Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t és a 15%-os szervízdíj felszámolásra kerül.
 

SZILVESZTERI VEGETÁRIÁNUS MENÜ

Friss kecskesajt, uborkával és bébi répával

Zöldség consommé, buggyantott fürj tojással és zöldségekkel

Cékla rizottó, marinált céklával és tormahabbal

Erdei gombás, pestos és parmezán habos tészta

Csokoládé mousse ropogós mogyoróval és citrus lekvárral

EURO 115 - HUF 35.000

Magyar borválasztékkal: EURO 170 - HUF 52.500 

 

 

A szilveszteri vacsora után buli a Világ Legszebb Kávéházában – szilveszteri program Budapesten, hajnalig tartó zenével

Élőzene: Roma Hungaricum

23:00 órától éjjel 2:00 óráig: DJ Dance Music

 

Asztalfoglaláshoz kérjük hívja a +36 1 8866 164-es telefonszámot vagy írjon emailt az nora.tomasics@budapest.boscolo.com címre. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t és a végösszeghez 15% szervízdíjat számítunk fel.

 

 
New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Rendezvényhelyszín Budapest

Manapság se szeri, se száma a szakmai összejöveteleknek, ám ezek igen sokszínűek. Még azonos típusú esemény megrendezésekor sem találkozunk ugyanazokkal a rendezvényjegyekkel. Ha csak a résztvevők számát, a rendezvény jellegét vesszük is górcső alá, más-más kívánságoknak és feltételeknek kell megfelelni.

Kávékülönlegességek - New York Kávéház

Szinte mindannyian egy jó kávéval szeretjük kezdeni a napot. Amíg elfogyasztjuk, időt nyerünk ahhoz, hogy fejben rendezzük a gondolatainkat, összeszedjük magunkat és ahhoz is, hogy legyen lehetőségünk tényleg felébredni. És a kávénkat általában szeretjük úgy, ahogy megszoktuk. A kávé a szenvedély, az élvezet, az életstílus – és egyesek szerint személyiségünk tükre is. Persze tudományos bizonyítékok ezt nem támasztják alá, sokkal inkább megfigyelésen alapul. Mert azért ugyebár időnként előfordul, hogy a hangulatunknak megfelelően választunk. Márpedig a hangulatunk sokszor változhat egy nap, így mozgalmas időszakban nem árt egy kitűnő kávéház közelében lennünk. Ha különleges élvezetre vágyunk, tegyük ezt különleges környezetben, a Világ Legszebb Kávéházában!

Wolf András séf

Wolf András neve eddig is ismert volt a fine dining szerelmesei között, sőt: a szakmában is elismeréssel és tisztelettel beszélnek róla. A Salon Étterem és a New York Kávéház séfje ő, aki a szakmájának – és természetesen csodás feleségének és két gyermekének – él. A nagyközönség az egyik kereskedelmi csatornán futó „főzős” műsorból ismerheti, ahol szakmai profizmusáról és alázatáról, pikírtségéből, érzékenységéből és jó humorából is...

További hírek >
New York Café TripAdvisor