| Szerző: New York Kávéház

Szilveszteri program Budapesten - exkluzív menü és ünnepi hangulat a New York Kávéházban!

Az év búcsúztatása, szilveszter éjszakája sok szempontból különleges alkalom. Ha szeretné az idei évet exkluzív környezetben búcsúztatni, engedje meg, hogy bemutassuk szilveszteri programunkat, amelyre a Világ Legszebb Kávéházában kerül sor 2016. december 31-én.

Különleges szilveszteri program, szilveszteri vacsora Budapesten

Asztalfoglaláshoz, illetve további információkért kérjük hívja
a +36 1 8866 134-as telefonszámot, vagy írjon nekünk a vivien.szilasi@budapest.boscolo.com címre.

Szilveszteri menüsorunkat letöltheti IDE kattintva.

 

 

Szilveszteri program Budapesten, exkluzív környezetben

A New York Kávéház és a Boscolo Hotel 2016-ban is megrendezi szilveszteri vacsoráját. 2016. december 31-én ismét átalakul a Világ Legszebb Kávéháza, hogy vendégül láthassa a kedves érdeklődőket egy exkluzív vacsora, és egy hajnalig tartó buli erejéig szilveszter éjszakáján.

 

A központi fekvésű Erzsébet körúton, a New York Palota pompás épületében kerül megrendezésre ez a különleges esemény amely minden bizonnyal felejthetetlen élményt biztosít minden Vendégünk számára.

 

Gasztronómiával fűszerezve – exkluzív szilveszteri program Budapesten, Wolf András chef ételkülönlegességeivel

A gasztronómia szerelmesei számára szilveszteri programunk Budapesten különleges élményeket tartogat. Az ünnepi hangulatba bújtatott New York Kávéház terített asztalainál Wolf András chefünk kifejezetten erre az alkalomra megálmodott ételsorát fogyaszthatják el Kedves Vendégeink.

 

Wolf Andrásnak köszönhetően a gasztronómiában új fogalom született. Az „Esszenciális magyar gasztronómia” jellegzetességeit szilveszteri programunk alkalmával is felfedezhetik! A tradicionális magyar ételek újraértelmezése, a minőségi, autentikus forrásból származó alapanyagok ezt az estét is fémjelezik majd épp úgy, mint a remek hangulat és az exkluzív környezet!

 

Ünnepi menüsorunk – ezt fogyaszthatja szilveszteri programunk alkalmával Budapesten

2016. december 31-én Wolf András chefünk az alábbi menüsorral várja az érdeklődőket a Világ Legszebb Kávéházában tartandó szilveszteri vacsorára.

 

Amennyiben vegetáriánus menüt szeretne fogyasztani, kérjük, igényét előre jelezze számunkra!

 

Hideg libamáj terrine zöldpisztáciával és aszalt szilvával
Malac erőleves korianderes húsos derelyével
Sütőtök rizottó marinált paprikával és kecsketúróval
Érlelt marha hátszín, shitakés gyöngyhagymával és pak choival
Ropogós Guanaja csokoládé mousse gyömbér chantilly-vel

 

Ár: 35.000 HUF / 115 EURO
Különleges magyar borválogatás: 50.600 HUF / 167 EURO

Az ár tartalmazza a 27%-os ÁFA-t és a 15%-os szervízdíj felszámolásra kerül.
Asztalfoglaláshoz kattintson IDE.

 

A szilveszteri vacsora után buli a Világ Legszebb Kávéházában – szilveszteri program Budapesten, hajnalig tartó zenével

A vacsora hangulatát a Lugosi Salon Band élőzenével alapozza meg. A szilveszteri program során felcsendülnek a századfordulói Monarchia hangulatát idéző dallamok épp úgy, mint a modern kori zenék. Zenekarunk ismert operetteket, cigányzenét és filmzenéket is játszik majd este 11 óráig. Ezután a jó hangulatról DJ Soulja gondoskodik, aki hajnalig tartó mulatságra invitálja a Vendégeket.

 

 

 
Asztalfoglalás a New York Café-ba

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Sütemények a New York Kávéházban

Van úgy, hogy szorítunk helyet a desszertnek. Ha olyan étteremben eszünk, ahol biztosan tudjuk, hogy mindenből a legjobbat tálalják fel nekünk, néha azt érezzük: muszáj kevesebbet ennünk a főételekből, hogy még elmerülhessünk a desszertek fenségességében is. Garantáltan nem tévedünk abban az esetben, ha ezt a döntést a New York Kávéházban hozzuk meg. 

Elegáns rendezvényhelyszín Budapest

  Elegáns környezet, luxus kiszolgálás, kifogástalan szervezés   Az elegancia sosem lehet elavult vagy avitt. A kifogástalan szerevezés rengeteg nehézségnek állja útját és megalapozza a zökkenőmentes lebonyolítást. A luxus kiszolgálás pedig fontos ahhoz, hogy elégedetté váljunk, és azt érezzük, a legjobb helyen vagyunk a legjobb időben. Ezt pedig a New York Palota mind egyben garantálja, legyen szó baráti, családi, üzleti eseményről, esküvőről vagy akár konferenciáról, minden szempontból kifogástalan, elegáns rendezvényhelyszín Budapesten.

Sajtótájékoztató helyszínt keres Budapesten? Bemutatjuk a legjobbat!

Melyik a legjobb sajtótájékoztató helyszín Budapesten? A New York Palotában a Boscolo Budapest Hotel és a New York Kávéház mintegy 21 helyszínen, varázslatos környezetben várja Vendégeit! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor