Exkluzív rendezvényhelyszín

Szeretne személyre szabott ajánlatot kapni szakképzett munkatársainktól, és egy valóban exkluzív rendezvényhelyszínt lefoglalni Budapesten? Kattintson ide:

 

A New York Palota épületén belül található Boscolo Hotel termei lehetőséget biztosítanak rendezvények, konferenciák szervezésére. Számos különböző stílusú, nagyságú és felszereltségű rendezvénytermeink közül válogathat leírásunk alapján, vagy kérje személyre szabott ajánlatunk az adatlap kitöltésével - és találja meg a tökéletes rendezvényhelyszínt Budapesten!

Legyen szó akár egy kisebb létszámú üzleti megbeszélésről, akár egy több száz fős konferenciáról, bálról vagy kiállításról, a New York Palotában biztosan megtalálja az Ön számára tökéletes rendezvényhelyszínt Budapest központjában!

Exkluzív megjelenésű, jól felszerelt rendezvény- és konferenciatermeink minden igényt kielégítenek. Ülő- és állófogadások, előadások és kiállítások megrendezésében is állunk rendelkezésükre! Az étkeztetés igény esetén biztosított.

A jól megközelíthető, a Blaha Lujza tértől néhány méterre található épület mélygarázzsal összesen maximum 600 személygépkocsi részére elegendő fedett, őrzött parkolót tud biztosítani kedves vendégeink számára!

 

 

Róma terem

Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten nagy létszámú konferenciák,
bemutatók, és hangversenyek rendezésére
 

Az új szárny első emeletén található nagyterem mindamellett, hogy nagy létszámú konferenciáknak adhat otthont, tökéletes megoldást nyújt különböző kiállítások, hangversenyek, divatbemutatók, téma rendezvények megrendezésére. Belsőépítészeti megoldásai, különleges bútorai teszik egyedivé. Technikai felszereltsége: 3 db beépített projektor és 3 db vászon.

A terem egyedülállóan különleges, annak ellenére hogy az első emelten található, nem jelenthet gondot, hogy akár több autót is ki lehessen állítani, ebben teherliftünk nyújt segítséget. A gépjárművek felvitele mellett a betelepülés nehézségeit is nagyban megkönnyíti.

A Róma rendezvényterem előtt kialakított függőfolyosón a konferencia szüneteiben kávészünetek, vagy akár egy kiállítás esetében koktél partiknak állófogadásoknak különleges helyszíne.

 

 

Róma előtér

Olasz elegancia a rendezvények esetében is - exkluzív köntösben!
 

Világszínvonalú dizájn, nemes anyagok – a Boscolo család azt a formatervezői bravúrjáról ismert olasz tervezőcsapatot kérte fel a New York Palota új rendezvényszárnyának megálmodására, akik a legendásan egyedi Ferrari bemutatótermeket készítették.

Belsőépítészeti megoldásai, ötméteres belmagassága, különleges kialakítása teszik egyedivé a budapesti rendezvénypiacon, nem utolsó sorban azért, mert teherliftünk segítségével akár több személyautó is elhelyezhető a teremben vagy akár a terem előtt.

A második emeleten kialakított függőfolyosó 240 m2 körbesétálható kerengő formájában biztosít helyet nagy létszámú események kapcsán pl. poszter szekció befogadására.

 

 

Velence, Prága termek

Igény szerint variálható rendezvényterem Budapest központjában
 

A Róma rendezvényterem bal és jobb oldalán egy-egy terem található, mely a nagyteremmel egybenyitható. A két terem, a Velence és a Prága, melyek széksoros ültetés esetén 60-60 fő befogadására alkalmasak.

Kisebb szekcióülésekre javasoljuk. A belsőépítészeti megoldások a bútorok megegyeznek a nagytestvér, a Róma konferenciaterem kialakításaival. Technikai felszereltségük: beépített hangosítás, beépített projektor és vászon.

 

 

Vivaldi terem

Exkluzív rendezvényhelyszín előtérrel 
 

A New York Palota első emeletén található exkluzív faborítású konferenciaterem. A természetes fénnyel rendelkező és légkondicionált konferenciaterem számos meetingnek adott már otthont.


Technikai alapfelszereltsége 2 projektor, 2 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban táv irányítható világítás, egyedi design bútorok.


A beépített technikai eszközök, valamint a sötétítő panelek kényelmessé teszik az Ön konferenciáját is. A szünetekben a terem előterében vendégei elfogyaszthatják a frissítő italokat és falatokat.

 


Kistermek a New York Palotában
Kisebb létszámú rendezvények, konferenciák lebonyolítására alkalmas exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten
 

Puccini: A New York Palota első emeletén található modern fa- és textil-borítású, szintén légkondicionált, de természetes fénnyel nem rendelkező konferenciaterem.

Verdi: A New York Palota első emeletén található konferenciaterem a Puccini ikerpárja. Így a terem belső kialakítása és a technikai felszereltségük is megegyezik. 

Bellini: A New York Palota első emeletén található exkluzív faborítású természetes fénnyel rendelkező és légkondicionált konferenciaterem.

Termek technikai alapfelszereltsége 1 projektor, 1 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban táv irányítható világítás, egyedi design bútorok.

 

 

Rossini terem
Nagy létszámú gálavacsorák, konferenciák rendezvényhelyszíne

 

Rossini termünk a második legnagyobb rendezvényterem az épületben.

Modern, különleges kialakítású, a történelmi épületszárnyban található kb. 150 fős természetes világítással rendelkező terem, amely alkalmas gálavacsorák, karácsonyi partik, konferenciák vagy éppen azok ültetett ebédjének lebonyolítására.

Saját, egyedi dizájn építésű büfépultja a konferencia kávészüneteit, büféebédjeit is igazi élménnyé teszi.

 

 

Monteverdi terem
Nagy létszámú, exkluzív rendezvényhelyszín elegáns környezetben, Budapesten
 

A New York Palota földszintjén található elegáns textilborítású, légkondicionált konferenciatermek, amelyek számos rendezvénynek, meetingnek szolgált már helyszínéül.

Donizetti rendezvényterem közvetlen szomszédságában található a Monteverdi konferenciaterem, mely kialakításában megegyezik szomszédjáéval, azonban méreteiben megelőzi azt, így nagyobb létszámú rendezvényekre javasoljuk valamint természetes fénnyel rendelkezik.

Technikai alapfelszereltsége 1 projektor, 1 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban távirányítható világítás, egyedi design bútorok.

 

 

Lobby a Boscolo Hotelben
Előkelő, exkluzív rendezvényhelyszín akár 300 fős rendezvényekhez is!
 

A budapesti Boscolo szálloda különösen érdekes kialakítású fedett fogadó csarnoka, a legelegánsabb bálterme, melyet olasz márványlapok borítanak.

Az előkelő terem ültetett fogadás esetén 100-180 fő befogadására, állófogadás esetén maximum 200 fő befogadására alkalmas. A csarnok impozáns helyül szolgálhat széleskörű rendezvénytípusok megrendezésére.

Rendezvény esetén elegáns panelekkel elválasztható a hotel többi részétől, 22:00 óráig áll a vendégek rendelkezésére a helyszín.

Az első emeleti galériával összevonva akár 300 fős elegáns báloknak is helyet adhat.


címkék:
Asztalfoglalás a New York Café-ba

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Képeslap New York Kávéház

Az időutazáshoz számtalan elemre szükség van. A hangulat, az ízek, a fények, a zene. Ezektől el tudjuk hinni, ha csak egy rövid időre is, hogy magunk mögött hagytuk az állandóan minket sietségre kényszerítő világunkat. A 19-20. századi polgári életérzésben elmerülni ma is lehetséges a New York Kávéházban, és ehhez még egy pluszt is kapunk: képeslapot küldhetünk szeretteinknek az asztal mellől. 

Fagylalt a New York Kávéházban

A fagylalt már 5 ezer éve velünk élő finomság, a kínaiak kreativitásának köszönhetően világszerte élvezhetjük ezt a hűsítő desszertet. Hőmérsékletcsökkentő hatása tudományosan is elismert, így nem csoda, hogy főleg a meleg időszakban akkora népszerűségnek örvend. A fagylalt lehet gyümölcsös, aromás, zöldséges, fűszeres, és állagát, megjelenését tekintve is széles a repertoár.

Koktélok, melyek kellemes hangulatba hoznak

Ma már bárhol hozzájuthatunk frissítő, kellemes hangulatba hozó italkeverékekhez, melyeket egységesen koktélnak hívunk. Ezek az italcsodák azonban már igen régóta velünk vannak, bár céljaikat tekintve van eltérés a kezdeti próbálkozások és a manapság koktélként emlegetett italok között.

További hírek >
New York Café TripAdvisor