Munkatársaink

Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll”. Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.

Tóth Márta - Rendezvényszervező

Szeretné rendezvényét egy valóban exkluzív, elegáns helyen megrendezni? Keresse bizalommal Tóth Márta rendezvényszervező kolléganőnket, aki az Ön igényeinek megfelelően tesz ajánlatot!

Czink László - Üzletvezető

A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Czink László felel.

Tomasics Nóra - Rendezvényszervező

Tomasics Nóra rendezvényszervező munkájával támogatja, hogy ügyfeleink a New York Palota patinás épületén belül elhelyezkedő számos rendezvényhelyszín közül biztosan megtalálják a számukra megfelelőt!

Balázs Éva - Rendezvényszervező

Balázs Éva, a New York Kávéház munkatársa rendezvényszervezői pozíciót tölt be. A New York Palota patinás épületében elhelyezkedő konferenciatermek bemutatásában, az ügyfelek igényeinek tökéletesen megfelelő helyszín kiválasztásában és értékesítésében segít.


4/4

címkék:New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Nyugat Bár

Kárpitok, mahagóni pult, süppedős szőnyeg és - egy kis félhomály. Nem csak kávézásra, hanem üzleti megbeszélésre, hangulatos baráti összejövetelre vagy romantikus elrejtőzésre is alkalmas a Nyugat Bár. Ha azt akarjuk, hogy ne legyünk túlzottan szem előtt, de mégis nyilvános helyen szeretnénk egy jót vacsorázni vagy kellemesen kávézgatni, az idén századik születésnapját ünneplő Nyugat Bár a legjobb választás.

Karácsony a New York Kávéházban

Közeledik a karácsony, ilyenkor mindenki azon a töri a fejét, mivel lepheti meg kedvesét, ami különleges, ami kettejükről szól, ami összeköti őket. A lista persze lehet végtelen, a kevesebb azonban néha több és érdemes a legegyszerűbb meglepetés mellett dönteni.

Bécsi szelet - New York Kávéház

A bécsi szelet, ez a végtelenül egyszerű, ám ízletes fogás szinte minden étterem étlapján szerepel. Otthon is könnyen elkészíthetjük, bár ha valódi bécsi szeletet akarunk falatozni, nem árt, ha betartjuk az eredeti receptet – mert ez csakis borjúból készülhet, másféle húsból már nem bécsi szelet, hanem: rántott hús.

További hírek >
New York Café TripAdvisor