Munkatársaink

Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll”. Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.

Tóth Márta - Rendezvényszervező

Szeretné rendezvényét egy valóban exkluzív, elegáns helyen megrendezni? Keresse bizalommal Tóth Márta rendezvényszervező kolléganőnket, aki az Ön igényeinek megfelelően tesz ajánlatot!

Czink László - Üzletvezető

A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Czink László felel.

Tomasics Nóra - Rendezvényszervező

Tomasics Nóra rendezvényszervező munkájával támogatja, hogy ügyfeleink a New York Palota patinás épületén belül elhelyezkedő számos rendezvényhelyszín közül biztosan megtalálják a számukra megfelelőt!

Balázs Éva - Rendezvényszervező

Balázs Éva, a New York Kávéház munkatársa rendezvényszervezői pozíciót tölt be. A New York Palota patinás épületében elhelyezkedő konferenciatermek bemutatásában, az ügyfelek igényeinek tökéletesen megfelelő helyszín kiválasztásában és értékesítésében segít.


4/4

címkék:New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

New York Művész Páholy

A New York Palota megnyitásának pillanatától kezdve magához vonzotta az alkotókat, legyen szó publicistáról, festőművészről vagy költőről. Bár a New York Palota biztosítói székháznak épült, kávéháza fontos olvasztótégelye lett az alkotóművészeknek, akik vagy gazdagok voltak vagy szegények, ám egy meleg kávéra, némi harapnivalóra és értelmiségi társaságra mindig számíthattak az 1894. október 23-án megnyitott, minden luxust megadó épület falai között. A New York akaratlanul is irodalmi kávéházzá avanzsált.

Bródy Sándor a New York Kávéházban

A szenvedélyes magyar író, drámaíró és publicista sem a visszafogott férfiak körét gazdagította. A „magyar Zola” műveivel és személyiségével is hatással volt többek között Ady Endrére, Móricz Zsigmondra, Krúdy Gyulára, Szomory Dezsőre és Molnár Ferencre is.

Kálmán Jenő - New York Kávéház

Pedig lett volna rá oka. Hadifogolyként megjárt a szibériai táborokat, de ott sem adta fel, ami számára a legfontosabb volt: a nevetést, a nevettetést és a színházat.

További hírek >
New York Café TripAdvisor