Munkatársaink

Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll”. Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.

Nádasdy Attila - Zongorista

A New York Kávéházhoz tartozó Nyugat Bárban a hangulatos zenei aláfestésről és élőzenéről a bár állandó zongoristája, Nádasdy Attila gondoskodik.

Csombok András - Bartender

A New York Kávéházhoz tartoztó Nyugat Bárban  felszolgált kiváló italok elkészítéséért, megálmodásáért és kivitelezéséért bartenderünk, Csombok András felel. Kóstolja meg üdítő italainkat Ön is a Nyugat Bárban!

Kis Zoltán - Rendezvénytechnikus

Kis Zoltán rendezvénytechnikus kollégánk gondoskodik a New York Kávéházban megrendezésre kerülő rendezvények zavartalan és kifogástalan minőségű technikai hátteréről.

Józsa Diana - Marketing vezető

Józsa Diana marketing vezetőnk, munkájával támogatja a New York Kávéház hírnevét, s marketing tevékenysége révén széleskörű információt szolgáltat kedves Vendégeink részére.

Kiss Balázs - Üzletvezető

A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Kiss Balázs felel.

Hóbor Miklós- Bankett vezető

A bankettek, rendezvények zökkenőmentes lebonyolításáért, a rendezvényeken részt vevő vendégek tökéletes elégedettségéért Hóbor Miklós kollégánk felel, aki bankett vezetőként támogatja a New York Kávéház munkáját. 

Bandúr Orsolya  - Beszerzési vezető

Bandúr Orsolya beszerzési vezetőként támogatja a New York Kávéház működését, s munkájával hozzájárul az Önök elégedettségéhez és a mi sikereinkhez. 

Sárközi Ferenc - Bankett vezető

A bankettek, rendezvények zökkenőmentes lebonyolításáért, a rendezvényeken részt vevő vendégek tökéletes elégedettségéért Sárközi Ferenc kollégánk felel, aki bankett vezetőként támogatja a New York Kávéház munkáját. 


2/4

címkék:New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

New York Művész Páholy

A New York Palota megnyitásának pillanatától kezdve magához vonzotta az alkotókat, legyen szó publicistáról, festőművészről vagy költőről. Bár a New York Palota biztosítói székháznak épült, kávéháza fontos olvasztótégelye lett az alkotóművészeknek, akik vagy gazdagok voltak vagy szegények, ám egy meleg kávéra, némi harapnivalóra és értelmiségi társaságra mindig számíthattak az 1894. október 23-án megnyitott, minden luxust megadó épület falai között. A New York akaratlanul is irodalmi kávéházzá avanzsált.

Ady Endre - New York Kávéház

A Kávéházi Borzas Ady Endre kávéházi gúnyneve volt 1910 körül. Ebből sejthetjük, hogy a XX. század egyik legjelentősebb költője, a magyar politikai újságírás egyik legnagyobb alakja nem kevés időt töltött kávéházakban. Többek között a New York Kávéházban is, a karzaton a Nyugatosok szerkesztőségi asztalánál foglalt helyet, miután ennek a lapnak ő is munkatársa volt.

Babits Mihály - New York Kávéház

Az irodalom vezére volt, igazi vezérlőfénye, egyben mumusa lett a költőknek, íróknak, tanítványainak. Roppant műveltségéről, tehetségéről, komolyságáról rengeteg bizonyíték van, a Nyugat főszerkesztőjeként pedig sorsokat formált, sorsokról határozott. A New York Kávéházba nem éppen a féktelenség hajtotta, sokkal inkább a szerkesztőségi munka.

További hírek >
New York Café TripAdvisor