Munkatársaink

Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll”. Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.

Dudok Mártonné - Cukrászat vezető

A New York Kávéházban felszolgált kiváló desszertkülönlegességek elkészítéséért - és megálmodásáért - cukrászat vezetőnk, Dudok Mártonné felel. Elérhetőség: chef@budapest.boscolo.com 

Balogh Norbert - Étterem vezető

Balogh Norbert, a New York Kávéház kiváló csapatának fontos tagja, étterem vezetőként segíti a Kávéház mindennapjainak zökkenőmentes működését, a rend és a minőség fenntartását.

Vasadi Tamás - Üzletvezető

A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Vasadi Tamás felel.

Nádasdy Attila - Zongorista

A New York Kávéházhoz tartozó Nyugat Bárban a hangulatos zenei aláfestésről és élőzenéről a bár állandó zongoristája, Nádasdy Attila gondoskodik.

Csombok András - Bartender

A New York Kávéházhoz tartoztó Nyugat Bárban  felszolgált kiváló italok elkészítéséért, megálmodásáért és kivitelezéséért bartenderünk, Csombok András felel. Kóstolja meg üdítő italainkat Ön is a Nyugat Bárban!

Kis Zoltán - Rendezvénytechnikus

Kis Zoltán rendezvénytechnikus kollégánk gondoskodik a New York Kávéházban megrendezésre kerülő rendezvények zavartalan és kifogástalan minőségű technikai hátteréről.

Józsa Diana - Marketing vezető

Józsa Diana marketing vezetőnk, munkájával támogatja a New York Kávéház hírnevét, s marketing tevékenysége révén széleskörű információt szolgáltat kedves Vendégeink részére.

Kiss Balázs - Üzletvezető

A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Kiss Balázs felel.


2/4

címkék:New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Nyugat Bár

Kárpitok, mahagóni pult, süppedős szőnyeg és - egy kis félhomály. Nem csak kávézásra, hanem üzleti megbeszélésre, hangulatos baráti összejövetelre vagy romantikus elrejtőzésre is alkalmas a Nyugat Bár. Ha azt akarjuk, hogy ne legyünk túlzottan szem előtt, de mégis nyilvános helyen szeretnénk egy jót vacsorázni vagy kellemesen kávézgatni, az idén századik születésnapját ünneplő Nyugat Bár a legjobb választás.

Karácsony a New York Kávéházban

Közeledik a karácsony, ilyenkor mindenki azon a töri a fejét, mivel lepheti meg kedvesét, ami különleges, ami kettejükről szól, ami összeköti őket. A lista persze lehet végtelen, a kevesebb azonban néha több és érdemes a legegyszerűbb meglepetés mellett dönteni.

Bécsi szelet - New York Kávéház

A bécsi szelet, ez a végtelenül egyszerű, ám ízletes fogás szinte minden étterem étlapján szerepel. Otthon is könnyen elkészíthetjük, bár ha valódi bécsi szeletet akarunk falatozni, nem árt, ha betartjuk az eredeti receptet – mert ez csakis borjúból készülhet, másféle húsból már nem bécsi szelet, hanem: rántott hús.

További hírek >
New York Café TripAdvisor