Munkatársaink

Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll”. Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.

Dudok Mártonné - Cukrászat vezető

A New York Kávéházban felszolgált kiváló desszertkülönlegességek elkészítéséért - és megálmodásáért - cukrászat vezetőnk, Dudok Mártonné felel.  

Balogh Norbert - Étterem vezető

Balogh Norbert, a New York Kávéház kiváló csapatának fontos tagja, étterem vezetőként segíti a Kávéház mindennapjainak zökkenőmentes működését, a rend és a minőség fenntartását.

Vasadi Tamás - Üzletvezető

A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Vasadi Tamás felel.

Nádasdy Attila - Zongorista

A New York Kávéházhoz tartozó Nyugat Bárban a hangulatos zenei aláfestésről és élőzenéről a bár állandó zongoristája, Nádasdy Attila gondoskodik.

Csombok András - Bartender

A New York Kávéházhoz tartoztó Nyugat Bárban  felszolgált kiváló italok elkészítéséért, megálmodásáért és kivitelezéséért bartenderünk, Csombok András felel. Kóstolja meg üdítő italainkat Ön is a Nyugat Bárban!

Kis Zoltán - Rendezvénytechnikus

Kis Zoltán rendezvénytechnikus kollégánk gondoskodik a New York Kávéházban megrendezésre kerülő rendezvények zavartalan és kifogástalan minőségű technikai hátteréről.

Józsa Diana - Marketing vezető

Józsa Diana marketing vezetőnk, munkájával támogatja a New York Kávéház hírnevét, s marketing tevékenysége révén széleskörű információt szolgáltat kedves Vendégeink részére.

Kiss Balázs - Üzletvezető

A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Kiss Balázs felel.


2/4

címkék:New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

New York Művész Páholy

A New York Palota megnyitásának pillanatától kezdve magához vonzotta az alkotókat, legyen szó publicistáról, festőművészről vagy költőről. Bár a New York Palota biztosítói székháznak épült, kávéháza fontos olvasztótégelye lett az alkotóművészeknek, akik vagy gazdagok voltak vagy szegények, ám egy meleg kávéra, némi harapnivalóra és értelmiségi társaságra mindig számíthattak az 1894. október 23-án megnyitott, minden luxust megadó épület falai között. A New York akaratlanul is irodalmi kávéházzá avanzsált.

Bródy Sándor a New York Kávéházban

A szenvedélyes magyar író, drámaíró és publicista sem a visszafogott férfiak körét gazdagította. A „magyar Zola” műveivel és személyiségével is hatással volt többek között Ady Endrére, Móricz Zsigmondra, Krúdy Gyulára, Szomory Dezsőre és Molnár Ferencre is.

Kálmán Jenő - New York Kávéház

Pedig lett volna rá oka. Hadifogolyként megjárt a szibériai táborokat, de ott sem adta fel, ami számára a legfontosabb volt: a nevetést, a nevettetést és a színházat.

További hírek >
New York Café TripAdvisor