Munkatársaink

Ahogy mondani szokás: „Minden sikeres ember mögött egy jó csapat áll”. Éttermünkben elhivatott szakember gárda segíti Wolf András munkáját. Az Ön elé kerülő fogások kiváló szakemberek munkáját dicséri.

Dudok Mártonné - Cukrászat vezető

A New York Kávéházban felszolgált kiváló desszertkülönlegességek elkészítéséért - és megálmodásáért - cukrászat vezetőnk, Dudok Mártonné felel. Elérhetőség: chef@budapest.boscolo.com 

Balogh Norbert - Étterem vezető

Balogh Norbert, a New York Kávéház kiváló csapatának fontos tagja, étterem vezetőként segíti a Kávéház mindennapjainak zökkenőmentes működését, a rend és a minőség fenntartását.

Vasadi Tamás - Üzletvezető

A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Vasadi Tamás felel.

Nádasdy Attila - Zongorista

A New York Kávéházhoz tartozó Nyugat Bárban a hangulatos zenei aláfestésről és élőzenéről a bár állandó zongoristája, Nádasdy Attila gondoskodik.

Csombok András - Bartender

A New York Kávéházhoz tartoztó Nyugat Bárban  felszolgált kiváló italok elkészítéséért, megálmodásáért és kivitelezéséért bartenderünk, Csombok András felel. Kóstolja meg üdítő italainkat Ön is a Nyugat Bárban!

Kis Zoltán - Rendezvénytechnikus

Kis Zoltán rendezvénytechnikus kollégánk gondoskodik a New York Kávéházban megrendezésre kerülő rendezvények zavartalan és kifogástalan minőségű technikai hátteréről.

Józsa Diana - Marketing vezető

Józsa Diana marketing vezetőnk, munkájával támogatja a New York Kávéház hírnevét, s marketing tevékenysége révén széleskörű információt szolgáltat kedves Vendégeink részére.

Kiss Balázs - Üzletvezető

A New York Kávéház működésének ellenőrzéséért, a zökkenőmentes működéshez szükséges ellenőrzések elvégzéséért és az esetleges felmerülő problémák megoldásának kidolgozásáért üzletvezetőnk, Kiss Balázs felel.


2/4

címkék:New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Rendezvényhelyszín Budapest

Manapság se szeri, se száma a szakmai összejöveteleknek, ám ezek igen sokszínűek. Még azonos típusú esemény megrendezésekor sem találkozunk ugyanazokkal a rendezvényjegyekkel. Ha csak a résztvevők számát, a rendezvény jellegét vesszük is górcső alá, más-más kívánságoknak és feltételeknek kell megfelelni.

Kávékülönlegességek - New York Kávéház

Szinte mindannyian egy jó kávéval szeretjük kezdeni a napot. Amíg elfogyasztjuk, időt nyerünk ahhoz, hogy fejben rendezzük a gondolatainkat, összeszedjük magunkat és ahhoz is, hogy legyen lehetőségünk tényleg felébredni. És a kávénkat általában szeretjük úgy, ahogy megszoktuk. A kávé a szenvedély, az élvezet, az életstílus – és egyesek szerint személyiségünk tükre is. Persze tudományos bizonyítékok ezt nem támasztják alá, sokkal inkább megfigyelésen alapul. Mert azért ugyebár időnként előfordul, hogy a hangulatunknak megfelelően választunk. Márpedig a hangulatunk sokszor változhat egy nap, így mozgalmas időszakban nem árt egy kitűnő kávéház közelében lennünk. Ha különleges élvezetre vágyunk, tegyük ezt különleges környezetben, a Világ Legszebb Kávéházában!

Wolf András séf

Wolf András neve eddig is ismert volt a fine dining szerelmesei között, sőt: a szakmában is elismeréssel és tisztelettel beszélnek róla. A Salon Étterem és a New York Kávéház séfje ő, aki a szakmájának – és természetesen csodás feleségének és két gyermekének – él. A nagyközönség az egyik kereskedelmi csatornán futó „főzős” műsorból ismerheti, ahol szakmai profizmusáról és alázatáról, pikírtségéből, érzékenységéből és jó humorából is...

További hírek >
New York Café TripAdvisor