A taste of sunshine in the New York Café

The New York Café introduces this year’s new spring-summer menu. This year the focus is on sun-ripened delicacies again, but meat lovers won’t be disappointed either. Chef András Wolf and his team present and serve these two together, combined in creative harmony. Fortunately, if you have a sweet tooth, you are in for a treat as well.

The New York Café's new spring-summer menu

Fresh vegetables, salads, herbs, sprouts, red and spring fruits - chef András Wolf has invented the most creative, easy-to-consume and tasty dishes from these spring/early summer ingredients.

 

If you are still in a winter mood as far as rich meals go, or you simply like these kinds of meat dishes, you will still find lamb, Mangalitsa, duck and foie gras on the menu, along with lighter meals like pike-perch fillet.

 

Side dishes, however, are already mostly colourful and light: young lettuce leaves, green peas, kohlrabi, kale and other vegetables that will bring you the taste of spring.

 

From our latest menu

 

Mangalitsa selection

 

 

Pink roasted duck breast with kohlrabi and peas

 

 

 

Pressed lamb with kale stew

 

 

 

Pike-perch fillet with paprika sauce and cottage cheese dumplings

 

 

 

Pistachio cake with raspberry mousse

 

 

 

Dulcey chocolate cake and forest fruit mousse

 

 

 

Foie gras with raspberry

 

 

What you will be served, is more than just delicious food: a real composition with a harmony of appearance, colours and flavours that only the most applauded chefs can invent.

 

As always, the New York Café is mindful of those who follow a gluten, lactose and sugar-free diet.

 

New York Café

H-1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.

www.newyorkcafe.hu

 

 

 

 

 

 
New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Wolf András séf

Wolf András neve eddig is ismert volt a fine dining szerelmesei között, sőt: a szakmában is elismeréssel és tisztelettel beszélnek róla. A Salon Étterem és a New York Kávéház séfje ő, aki a szakmájának – és természetesen csodás feleségének és két gyermekének – él. A nagyközönség az egyik kereskedelmi csatornán futó „főzős” műsorból ismerheti, ahol szakmai profizmusáról és alázatáról, pikírtségéből, érzékenységéből és jó humorából is...

Képeslap New York Kávéház

Az időutazáshoz számtalan elemre szükség van. A hangulat, az ízek, a fények, a zene. Ezektől el tudjuk hinni, ha csak egy rövid időre is, hogy magunk mögött hagytuk az állandóan minket sietségre kényszerítő világunkat. A 19-20. századi polgári életérzésben elmerülni ma is lehetséges a New York Kávéházban, és ehhez még egy pluszt is kapunk: képeslapot küldhetünk szeretteinknek az asztal mellől. 

Fagylalt a New York Kávéházban

A fagylalt már 5 ezer éve velünk élő finomság, a kínaiak kreativitásának köszönhetően világszerte élvezhetjük ezt a hűsítő desszertet. Hőmérsékletcsökkentő hatása tudományosan is elismert, így nem csoda, hogy főleg a meleg időszakban akkora népszerűségnek örvend. A fagylalt lehet gyümölcsös, aromás, zöldséges, fűszeres, és állagát, megjelenését tekintve is széles a repertoár.

További hírek >
New York Café TripAdvisor