A napfény íze a New York Kávéházban

Ismét friss tavaszi-nyári étlappal várja a New York Kávéház vendégeit. Túlsúlyba idén is a nap érlelte finomságok kerültek, de természetesen a húsimádók sem csalódnak. A kettő kombinációjának kreatív harmóniáját tálalja elénk Wolf András chef és csapata. Szerencsére újdonságokkal az édesszájúakat idén is megörvendeztetik. 

Legújabb étlap finomságai

 

Friss zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások, vörös-és tavaszi gyümölcsök - ezek a tavaszi-nyár eleji, könnyen fogyasztható finomságok, amelyeket Wolf András chef a legnagyobb kreativitással varázsol a vendégek tányérjára.

 

Ha valaki még nem tudott elszakadni a téli, nehezebb menüktől, vagy csak egyszerűen kedveli ezeket a húsételeket, továbbra is megtalálja az étlapon a bárányt, a mangalicát, a kacsát, a libamájat, de a könnyebb ételekre vágyók például fogas filét is kóstolhatnak.

 

A köretek viszont már főként zsenge salátalevelek, zöldborsó, karalábé, kelkáposzta… minden, ami színes, könnyű és tavaszi.

 

 

 

A legfrissebb kínálatból

 

 

Mangalica ízelítő

 

 

Rózsaszín kacsamell karalábéval és borsóval

 

 

Préselt bárány kelkáposzta főzelékkel

 

 

Fogas filé paprikamártással és túrógombóccal

 

 

Pisztáciás torta és málna mousse

 

 

Dulcey csoki torta és erdei gyümölcs mousse

 

 

Libamáj málnával

 

 

 

A tányérokon nem csak jó ízű ételt találunk, hanem igazi kompozíciót: a megjelenés, a színek és az ízek olyan harmóniáját, amelyet csak a legelismertebb chefek tudnak megálmodni.

 

Mint mindig, a New York Kávéház új étlapján is kedveznek azoknak, akik csak glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket fogyasztanak!
New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Nyugat Bár

Kárpitok, mahagóni pult, süppedős szőnyeg és - egy kis félhomály. Nem csak kávézásra, hanem üzleti megbeszélésre, hangulatos baráti összejövetelre vagy romantikus elrejtőzésre is alkalmas a Nyugat Bár. Ha azt akarjuk, hogy ne legyünk túlzottan szem előtt, de mégis nyilvános helyen szeretnénk egy jót vacsorázni vagy kellemesen kávézgatni, az idén századik születésnapját ünneplő Nyugat Bár a legjobb választás.

Karácsony a New York Kávéházban

Közeledik a karácsony, ilyenkor mindenki azon a töri a fejét, mivel lepheti meg kedvesét, ami különleges, ami kettejükről szól, ami összeköti őket. A lista persze lehet végtelen, a kevesebb azonban néha több és érdemes a legegyszerűbb meglepetés mellett dönteni.

Bécsi szelet - New York Kávéház

A bécsi szelet, ez a végtelenül egyszerű, ám ízletes fogás szinte minden étterem étlapján szerepel. Otthon is könnyen elkészíthetjük, bár ha valódi bécsi szeletet akarunk falatozni, nem árt, ha betartjuk az eredeti receptet – mert ez csakis borjúból készülhet, másféle húsból már nem bécsi szelet, hanem: rántott hús.

További hírek >
New York Café TripAdvisor