A napfény íze a New York Kávéházban

Ismét friss tavaszi-nyári étlappal várja a New York Kávéház vendégeit. Túlsúlyba idén is a nap érlelte finomságok kerültek, de természetesen a húsimádók sem csalódnak. A kettő kombinációjának kreatív harmóniáját tálalja elénk Wolf András chef és csapata. Szerencsére újdonságokkal az édesszájúakat idén is megörvendeztetik. 

Legújabb étlap finomságai

 

Friss zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások, vörös-és tavaszi gyümölcsök - ezek a tavaszi-nyár eleji, könnyen fogyasztható finomságok, amelyeket Wolf András chef a legnagyobb kreativitással varázsol a vendégek tányérjára.

 

Ha valaki még nem tudott elszakadni a téli, nehezebb menüktől, vagy csak egyszerűen kedveli ezeket a húsételeket, továbbra is megtalálja az étlapon a bárányt, a mangalicát, a kacsát, a libamájat, de a könnyebb ételekre vágyók például fogas filét is kóstolhatnak.

 

A köretek viszont már főként zsenge salátalevelek, zöldborsó, karalábé, kelkáposzta… minden, ami színes, könnyű és tavaszi.

 

 

 

A legfrissebb kínálatból

 

 

Mangalica ízelítő

 

 

Rózsaszín kacsamell karalábéval és borsóval

 

 

Préselt bárány kelkáposzta főzelékkel

 

 

Fogas filé paprikamártással és túrógombóccal

 

 

Pisztáciás torta és málna mousse

 

 

Dulcey csoki torta és erdei gyümölcs mousse

 

 

Libamáj málnával

 

 

 

A tányérokon nem csak jó ízű ételt találunk, hanem igazi kompozíciót: a megjelenés, a színek és az ízek olyan harmóniáját, amelyet csak a legelismertebb chefek tudnak megálmodni.

 

Mint mindig, a New York Kávéház új étlapján is kedveznek azoknak, akik csak glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket fogyasztanak!
Asztalfoglalás a New York Café-ba

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Képeslap New York Kávéház

Az időutazáshoz számtalan elemre szükség van. A hangulat, az ízek, a fények, a zene. Ezektől el tudjuk hinni, ha csak egy rövid időre is, hogy magunk mögött hagytuk az állandóan minket sietségre kényszerítő világunkat. A 19-20. századi polgári életérzésben elmerülni ma is lehetséges a New York Kávéházban, és ehhez még egy pluszt is kapunk: képeslapot küldhetünk szeretteinknek az asztal mellől. 

Fagylalt a New York Kávéházban

A fagylalt már 5 ezer éve velünk élő finomság, a kínaiak kreativitásának köszönhetően világszerte élvezhetjük ezt a hűsítő desszertet. Hőmérsékletcsökkentő hatása tudományosan is elismert, így nem csoda, hogy főleg a meleg időszakban akkora népszerűségnek örvend. A fagylalt lehet gyümölcsös, aromás, zöldséges, fűszeres, és állagát, megjelenését tekintve is széles a repertoár.

Koktélok, melyek kellemes hangulatba hoznak

Ma már bárhol hozzájuthatunk frissítő, kellemes hangulatba hozó italkeverékekhez, melyeket egységesen koktélnak hívunk. Ezek az italcsodák azonban már igen régóta velünk vannak, bár céljaikat tekintve van eltérés a kezdeti próbálkozások és a manapság koktélként emlegetett italok között.

További hírek >
New York Café TripAdvisor