A napfény íze a New York Kávéházban

Ismét friss tavaszi-nyári étlappal várja a New York Kávéház vendégeit. Túlsúlyba idén is a nap érlelte finomságok kerültek, de természetesen a húsimádók sem csalódnak. A kettő kombinációjának kreatív harmóniáját tálalja elénk Wolf András chef és csapata. Szerencsére újdonságokkal az édesszájúakat idén is megörvendeztetik. 

Legújabb étlap finomságai

 

Friss zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások, vörös-és tavaszi gyümölcsök - ezek a tavaszi-nyár eleji, könnyen fogyasztható finomságok, amelyeket Wolf András chef a legnagyobb kreativitással varázsol a vendégek tányérjára.

 

Ha valaki még nem tudott elszakadni a téli, nehezebb menüktől, vagy csak egyszerűen kedveli ezeket a húsételeket, továbbra is megtalálja az étlapon a bárányt, a mangalicát, a kacsát, a libamájat, de a könnyebb ételekre vágyók például fogas filét is kóstolhatnak.

 

A köretek viszont már főként zsenge salátalevelek, zöldborsó, karalábé, kelkáposzta… minden, ami színes, könnyű és tavaszi.

 

 

 

A legfrissebb kínálatból

 

 

Mangalica ízelítő

 

 

Rózsaszín kacsamell karalábéval és borsóval

 

 

Préselt bárány kelkáposzta főzelékkel

 

 

Fogas filé paprikamártással és túrógombóccal

 

 

Pisztáciás torta és málna mousse

 

 

Dulcey csoki torta és erdei gyümölcs mousse

 

 

Libamáj málnával

 

 

 

A tányérokon nem csak jó ízű ételt találunk, hanem igazi kompozíciót: a megjelenés, a színek és az ízek olyan harmóniáját, amelyet csak a legelismertebb chefek tudnak megálmodni.

 

Mint mindig, a New York Kávéház új étlapján is kedveznek azoknak, akik csak glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket fogyasztanak!
New York Café

New York Café Étlap

New York Café Galéria
LEGFRISSEBB HÍREK

Rendezvényhelyszín Budapest

Manapság se szeri, se száma a szakmai összejöveteleknek, ám ezek igen sokszínűek. Még azonos típusú esemény megrendezésekor sem találkozunk ugyanazokkal a rendezvényjegyekkel. Ha csak a résztvevők számát, a rendezvény jellegét vesszük is górcső alá, más-más kívánságoknak és feltételeknek kell megfelelni.

Kávékülönlegességek - New York Kávéház

Szinte mindannyian egy jó kávéval szeretjük kezdeni a napot. Amíg elfogyasztjuk, időt nyerünk ahhoz, hogy fejben rendezzük a gondolatainkat, összeszedjük magunkat és ahhoz is, hogy legyen lehetőségünk tényleg felébredni. És a kávénkat általában szeretjük úgy, ahogy megszoktuk. A kávé a szenvedély, az élvezet, az életstílus – és egyesek szerint személyiségünk tükre is. Persze tudományos bizonyítékok ezt nem támasztják alá, sokkal inkább megfigyelésen alapul. Mert azért ugyebár időnként előfordul, hogy a hangulatunknak megfelelően választunk. Márpedig a hangulatunk sokszor változhat egy nap, így mozgalmas időszakban nem árt egy kitűnő kávéház közelében lennünk. Ha különleges élvezetre vágyunk, tegyük ezt különleges környezetben, a Világ Legszebb Kávéházában!

Wolf András séf

Wolf András neve eddig is ismert volt a fine dining szerelmesei között, sőt: a szakmában is elismeréssel és tisztelettel beszélnek róla. A Salon Étterem és a New York Kávéház séfje ő, aki a szakmájának – és természetesen csodás feleségének és két gyermekének – él. A nagyközönség az egyik kereskedelmi csatornán futó „főzős” műsorból ismerheti, ahol szakmai profizmusáról és alázatáról, pikírtségéből, érzékenységéből és jó humorából is...

További hírek >
New York Café TripAdvisor